Technikai segítség

Hogyan licitálhatok?

A licitálás regisztrációhoz kötött. A regisztrálás létező emailcím, telefonszám és szabadon választott jelszó megadásával történik. A rendszer automatikus üzenetet küld a megadott emailcímre egy linkkel. A linkre kattintva lehet bejelentkezni a választott jelszóval. Licitálni a Licitálok gomb megnyomásával lehet.A licitlépcsőket a rendszer automatikusan megadja. Maximális ár megadásával vételi megbízást teljesít a rendszer (lsd: vételi megbízás).

Vételi megbízás

Az online aukciós rendszeren keresztül is lehet vételi megbízást adni. A felhasználó a bejelentkezés után megadhatja, hogy egy tétel esetén mekkora a maximális összeg, amennyiért szeretne licitálni. A licitálás gomba kattintva a rendszer megjegyzi ezt az összeget és ellenlicit esetén automatikusan fog licitálni az adott műre a megjelölt összeghatárig. Természetesen ahogyan a korábbi nem online árveréseinken is, úgy most is tudunk telefonon, vagy emailben adott vételi megbízást fogadni (ehhez nem szükséges regisztrálni az oldalunkon).


Nyertes licit

A rendszer a felhasználó emailcímére automatikusan emailt küld, ha a az adott műre más személytől licit érkezik. Nyertes licit esetén szintén automatikus email érkezik a felhasználó részére. A felhasználóval a megadott elérhetőségeken felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben a nyertes licitről nem érkezik meg az automatikus email az aukció lezárultát követően, a Contempo elérhetőségein kérjük jelezni. Amennyiben az aukció zárása előtti 5 percben érkezik a legmagasabb licit, úgy további 5 percig lehet licitálni az adott tételre. Online árveréseinkre a www.contempoauctions.com oldalán olvasható árverési feltételek az irányadóak.

Online aukción szereplő munkák megtekintése

Az aukción szereplő munkák megtekinthetők a Neon Galériában (1014 Budapest, Táncsics Mihály
u. 17.) 2023. december 3–9-ig, minden nap 14:00–19:00 között.
Elérhetőségek: info@contempoauctions.com
+36-20-9226437

Ha kérdés merül fel, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!