Technikai segítség

Hogyan licitálhatok?

A licitálás regisztrációhoz kötött. A regisztrálás létező emailcím, telefonszám és szabadon választott jelszó megadásával történik. A rendszer automatikus üzenetet küld a megadott emailcímre egy linkkel. A linkre kattintva lehet bejelentkezni a választott jelszóval. Licitálni a Licitálok gomb megnyomásával lehet.A licitlépcsőket a rendszer automatikusan megadja. Maximális ár megadásával vételi megbízást teljesít a rendszer (lsd: vételi megbízás).

Vételi megbízás

Az online aukciós rendszeren keresztül is lehet vételi megbízást adni. A felhasználó a bejelentkezés után megadhatja, hogy egy tétel esetén mekkora a maximális összeg, amennyiért szeretne licitálni. A licitálás gomba kattintva a rendszer megjegyzi ezt az összeget és ellenlicit esetén automatikusan fog licitálni az adott műre a megjelölt összeghatárig. Természetesen ahogyan a korábbi nem online árveréseinken is, úgy most is tudunk telefonon, vagy emailben adott vételi megbízást fogadni (ehhez nem szükséges regisztrálni az oldalunkon).

Nyertes licit

A rendszer a felhasználó emailcímére automatikusan emailt küld, ha a az adott műre más személytől licit érkezik. Nyertes licit esetén szintén automatikus email érkezik a felhasználó részére. A felhasználóval a megadott elérhetőségeken felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben a nyertes licitről nem érkezik meg az automatikus email az aukció lezárultát követően, a Contempo elérhetőségein kérjük jelezni. Amennyiben az aukció zárása előtti 5 percben érkezik a legmagasabb licit, úgy további 5 percig lehet licitálni az adott tételre. Online árveréseinkre a www.contempoauctions.com oldalán olvasható árverési feltételek az irányadóak.

Online aukción szereplő munkák megtekintése

Az aukción szereplő munkákat az 1065 Budapest, Nagymező utca 47. szám alatt (Neon Galéria) lehet megtekinteni előzetes bejelentkezés alapján.
Elérhetőségek: info@contempoauctions.com
+36-20-9226437

Ha kérdés merül fel, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!